Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Készül az új Alien-előzményfilm és a Knights of the Old Republic-film. Itthon forog a Fekete Özvegy. Keanu Reeves a Halálos iramban-szériában? Amy Pascal átigazolt.

2019. május 29. - csak Porter

qw0urkqsehslq2mr0z25.jpg

Ridley Scott a Varietynek adott interjújában elejtette, hogy a Disney stúdióval már előkészületben van a harmadik Alien-előzményfilm (a Prometheus és az Alien: Covenant után). Ha minden igaz, már a forgatókönyvön dolgoznak

kotorjpg-8dd5b9.jpg

Hivatalos bejelentés még nem született, de elvileg készül egy Star Wars: Knights of the Old Republic-trilógia is a Disney-nél, aminek első részét már el is kezdte Laeta Kalogridis (Viharsziget, Alita: A harc arngyala) írni.

letoltes_14.jpg

Elkezdték forgatni Budapesten a Fekete Özvegy-et, így olyan színészekkel futhatunk össze még idén, mint Scarlett Johansson, Rachel Weisz, David Harbour, vagy Florence Pugh.

wick-2-07143337-cb16-4bfa-8d57-7a08df597677.jpg

Egyes híresztelések szerint Keanu Reeves is szerepelni fog a Halálos iramban: Hobbs & Shaw-ban. Méghozzá Idris Elba főnökét alakítja, szóval a film főgonoszát.

rtr4hpgt.jpg

Amy Pascal, a Sony stúdió vezetője, és a Pókember-filmek producere az Universal stúdióval kötött szerződést. Olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint a Daniel Craig-féle James Bond-filmek, a Da Vinci-filmek, a Phillips kapitány vagy Social Network - A közösségi háló.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9714802724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása