Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Újraindul a Fűrész... megint

2019. május 19. - csak Porter

jigsaw_1.jpg

Az idén 15 éves Fűrész a kétezres évek egyik legnagyobb horrorszériája volt, ami részről részre egyre kegyetlenebb brutalitásáról híresült el. A hét részt megélt szériát két évvel ezelőtt már megpróbálták újraéleszteni a Fűrész: Újra játékban című folytatás/reboottal, azonban nem hozott annyi pénzt, hogy megérje folytatni (cserébe viszont eléggé felejthetőre sikerült).

Most a híres komikus, Chris Rock kereste fel a Lionsgate stúdiót egy ötlettel, amire természetesen egyből lecsaptak a fejesek. Olyannyira, hogy az előző részt is jegyző Peter Goldfinger & Josh Stolberg páros már el is kezdte írni a forgatókönyvet, a rendezői székbe pedig a Fűrész II-III-IV-et is készítő Darren Lynn Bousman foglal helyet. (Ennyit a megújulásról!) A premier pedig 2020. október 23.

jigsaw-review.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8514835428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása