Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: A Bad Boys 3 forgatása véget ért, a Bond 25-é pedig elkezdődött. Újabb volt pankrátor a Halálos iramban-szériában. Ő fog segíteni Tomnak és Jerrynek. Elhunyt a Chewbacca-t alakító színész.

2019. május 03. - csak Porter

will-smith-martin-lawrence-bad-boys-for-life-filming-social.jpg

Idén januárban kezdték el forgatni a Bad Boys for Life című harmadik BB-filmet, amivel ezen a héten végeztek. Ha minden rendben megy, akkor jövő januárban nézhetjük.

bond_25.png

Már végeztek a Bond 25 forgatókönyvének újraírásával, így ezen a héten kezdetét is vette a forgatás.

john-cena-legacy-award-winner_1.jpg

Vin Diesel az Instagramján erősítette meg, hogy John Cena benne lesz a Halálos iramban 9-ben. Ugye Dwayne Johnson ezúttal nem fog visszatérni, ahogy Statham sem a Halálos iramban: Hobbs & Shaw miatt. 

shutterstock_10117942u.jpg

Főszereplőt kapott a Warner Bros. stúdió által készítendő Tom & Jerry élőszereplős filmje. Chloë Grace Moretz egy Kayla nevű lányt fog alakítani, aki egy szállodában kezd el dolgozni, ahol talál egy egeret. Így beszerez egy macskát, hogy kapja el a rágcsálót. A rendező Tim Story (A fantasztikus négyes, Pofázunk és végünk) lesz.

peter_mayhew_chewbacca_0.jpg

74 éves korában elhunyt Peter Mayhew, aki megannyi Star Wars-filmben alakította Chewbacca-t, a vukit, a maga 221 cm magasságával. 

Nyugodjon békében!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr4214784660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása