Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Gondok a Bond 25-tel, a Space Jam 2-vel és az új Doctor Dolittle-vel. Thor is benne lesz a Jay és Néma Bob folytatásában. Fejlemények A kis hableány élőszereplős változatánál.

2019. április 16. - csak Porter

la-1524768750-pk3hpt15x4-snap-image.jpg

Sokadszorra is átírják a Bond 25-öt. Ezúttal Daniel Craig kérésére Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve) érkezett, hogy átszabja a szövegkönyvet. 

sonequamartingreenpr.jpg

Nem voltak megelégedve a Space Jam 2 forgatókönyvével, így a producer, Ryan Coogler (Creed, Fekete Párduc) Sev Ohanian-nal (Keresés) fogják újraírni. LeBron James mellett Sonequa Martin-Green (The Walking Dead) is csatlakozott a stábhoz.

dolittle-e1522179226823.jpg

Nem áll jól a The Voyage of Doctor Dolittle szénája sem. Nem elég, hogy a stúdió nincs megelégedve Stephen Gaghan munkájával, de még pótforgatást is elrendeltek, amit Jonathan Liebesman (A Föld inváziója - Csata: Los Angeles) fog levezényelni. A költségvetés pedig már 175 millióra rúg.

chris-hemsworth.jpg

Kevin Smith az Instagramján jelentette be, hogy Chris Hemsworth is feltűnik a Jay és Néma Bob rebootban.

zendaya-2.jpg

Jó rég óta csönd van A kis hableány élőszereplős változata felől. A Disney közleménye szerint jövő áprilisban kezdhetik forgatni, a főszereppel kapcsolatosan pedig Zendaya-t (A legnagyobb showman, Pókember: Hazatérés) környékezték meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1814765902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása