Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Megvan az új Terminator hivatalos címe. Ő lesz He-Man. 3 órás lesz a Bosszúállók: Végjáték. Tom Hanks, mint Fred Rogers. A Kaszás visszatér.

2019. március 28. - csak Porter

mv5bmtezmty5odkymtheqtjeqwpwz15bbwu4mdgxmtqzmdyz_v1.jpg

Megerősítették a múltkori hírt, hogy tényleg Terminator: Dark Fate lesz a hivatalos címe a hatodik Terminator-filmnek, valamint Junkie XL (Mad Max: A harag útja, Deadpool) fogja szereznie a zenéjét.

32b7a41c-16fb-4374-9a32-332afe7f1606-ap_noah_centineo_portrait_session_1.jpg

Másféle éve már, hogy bejelentették, hogy készül a Master of the Universe-mozifilm, és most a The Wrap értesülései szerint a viszonylag újoncnak számító Noah Centineoval (A fiúknak, akiket valaha szerettem) tárgyalnak a főszereppel kapcsolatban.

avengers-endgame-poster-top-half.jpg

Ugyan még nincs hivatalosan megerősítve, de elvileg 182 perces lesz a Bosszúállók: Végjáték.

beautifulday.jpg

Jött egy kép A Beautiful Day in the Neighborhood-ból, amiben Tom Hanks alakítja Fred Rogers, aki teljesen megváltoztatja a világnézetét az őt interjúztató riporternek (Matthew Rhys). 

bill-and-teds-bogus-journey-everett.jpg

Még egy visszatérőt üdvözölhetünk a Bill & Ted Face the Music-ban: a második részben a Kaszást játszó William Sadler is szerepelni fog a trilógiazáróban.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9514714369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása