Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Bővül a Boszorkányok stábja. Átírják a Bond 25-öt. Evans helyett Stan. Ismerős arc a Dűnében. Forog a Jay és Néma Bob 2.

2019. február 27. - csak Porter

octavia.jpg

Octavia Spencerrel bővült a Boszorkányok című Roald Dahl-regény újabb adaptációja, amit Robert Zemeckis fog rendezni, a főboszit pedig Anne Hathaway alakítja majd.

burns.jpg

Áprilisban álltak volna neki a Bond 25 forgatásának, immáron Cary Joji Fukunaga (True Detective - A törvény nevében) vezényletével, azonban még csak most találták meg az új forgatókönyvírót, Scott Z. Burnst (A Bourne-ultimátum, Mellékhatások), aki a már meglevő, Neal Purvis - Robert Wade páros által írt szövegkönyvet dolgozza át.

sebastian-stan-the-martian-portrait-at-2015-tiff-by-maarten-de-boer-09-11-2015_2.jpg

Chris Evans végül mégsem tudja elvállalni a korrupt seriff szerepét a Netflix gótikus horrorfilmjében, a The Devil All the Time-ban, így helyére a Marvel-filmekben hű társát alakító Sebastian Stan érkezik

a757365_gal_20180412164019.jpg

Újabb névvel bővült a Dűne szereplőgárdája. Ezúttal egy kisebb, de annál ismerősebb színészről van szó: David Dastmalchian (Fogságban, A Hangya) csatlakozott a neves stábhoz, aki már a direktor előző filmjeiben is feltűnt.

maxresdefault_122.jpg

Kevin Smith az Instagramján jelentette be, hogy végre elkezdődött a Jay és Néma Bob reboot forgatása, Jason Mewes (Jay) és Jason Lee (Brodie/Banky) társaságában. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6414625750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása