Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Megvan a Boszorkányok és a West Side Story főszereplője. Folytatást kap az Eastern Promises. Remek brit színésznő a Dűnében. Filmre viszik a Just Dancet.

2019. január 18. - csak Porter

1390787-annehathaway-1492846268.jpg

Anne Hathaway fogja alakítani a főszerepet Robert Zemeckis Boszorkányok című Roald Dahl könyvadaptációjában. Anjelica Huston után ő fogja eljátszani a boszorkányok vezetőjét.

https_cdn_cnn_com_cnnnext_dam_assets_190115075224-rachel-zegler-west-side-story.jpg

Megtalálták a Steven Spielberg által rendezendő West Side Story női főszereplőjét. Harmincezer jelentkezőből végül a teljesen amatőr Rachel Zegler fogja alakítani Ansel Elgort partnerét a romantikus musicalban. 

369-en.jpg

Steven Knight az Eastern Promises - Gyilkos ígéretek írója elárulta, hogy elkészült a második rész forgatókönyvével, de Viggo Mortensen karaktere nem tér vissza a folytatásra.

charlotte-rampling.jpg

Ezúttal Charlotte Rampling (Vörös veréb) csatlakozott Denis Villeneuve Dűne című filmjéhez. Ő fogja alakítani a Tisztelendő Anyát.

image_5.jpg

A Screen Gems stúdió szerezte meg a Just Dance című játék megfilmesítési jogait. A több, mint 120 millió játékost magáénak tudható játékban különböző előadok slágereire kell táncolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8114568752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása