Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Már készítik az Aquaman folytatását. Új írót kapott a Gears of War-film. Megvan a Dűne operatőre. Rendezőt kapott a Kígyószem-film. Befejezték a 6 Underground-ot.

2018. december 13. - csak Porter

q-1532010470464_1280w.jpg

Nem meglepő módon a Warner stúdió belekezdett az Aquaman folytatásának előkészületeibe, mivel elég pozitívak az első visszajelzések a filmről, valamint elég szépen fogynak elővételben a jegyek.

image_4.jpg

Shane Salerno Gears of War forgatókönyvét kukázta az Universal és a helyére ezúttal F. Scott Frazier (xXx - Újra akcióban) érkezett, ami... valljuk be, nem egy minőségi váltás.

img_5131.jpg

A Denis Villeneuve által rendezendő Dűne fényképezéséért Greig Fraser (Foxcatcher, Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet) fog felelni. 

robert-schwentke_1.jpg

Robert Schwentke (R.E.D., R.I.P.D. - Szellemzsaruk) fogja rendezni a Paramount stúdiónak a G.I. Joe spin-offot, ami Snake Eyes (Kígyószem)-ről szólna.

6underground.jpg

Véget ért a 6 Underground című Michael Bay-film forgatása, így jöhet az utómunka. Jövőre lesz valamikor a premierje a Netflixen.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1514405194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása