Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Már most kész a Godzilla 2. Forog a Godzilla vs. Kong. Itt a hivatalos címe a Birds of Prey-nek. Chris Pratt lesz Az Angyal? Rómeó és Júlia & Gravitáció = Hold Back the Stars

2018. november 21. - csak Porter

megerkezett-az-elso-foto-a-godzilla-king-of-the-monsters-mozifilmhez_1.jpg

Michael Dougherty (Adsz vagy kapsz, Krampusz) rendező a Twitterén jelentette be, hogy fél évvel a premier előtt befejezte teljesen a Godzilla: King of the Monsters-t.

jh1qk38fqiqz.jpg

Ezt követően rögtön ki is derült, hogy a Godzilla vs. Kong forgatása pedig kezdetét vette Adam Wingard (The Guest, Death Note) vezényletével.

birds-of-prey-movie-title-harley-quinn.jpg

A Warner Bros. a Twitterén jelentette be, hogy a nőket felvonultató Birds of Prey hivatalos címe: Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) lesz. 

1431965283-elle-chrispratt.jpg

A Paramount stúdió újra filmet szeretne csinálni Leslie Charteris Az Angyal című regényéből. Roger Moore egy sorozatban, Val Kilmer pedig egy filmben játszotta Simon Templar karakterét, ezúttal pedig Chris Pratt-tel tárgyalnak a szereppel kapcsolatosan.

_john_boyega_and_letitia_wright.jpg

John Boyega és Letitia Wright (Fekete Párduc) lesznek a főszereplői a Hold Back the Stars-nak, amit röviden úgy jellemeznek, hogy a Rómeó és Júlia találkozása a Gravitáció-val. A főszereplőknek másfél órányi oxigénjük marad az űrben, addig pedig próbálják felidézni a Földön töltött közös életüket.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7914334245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása