Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Ez csak egy mendemonda: The Curse of La Llorona-teaser trailer + poszter

2018. október 22. - csak Porter

eerie-poster-released-for-the-james-wan-produced-horror-film-the-curse-of-la-llorna-social.jpg

A hónap elején már volt szó erről a filmről, ugyanis Michael Chaves fogja rendezni a Démonok között 3-at, és az első két részt rendező James Wan a The Curse of La Llorona című filmje miatt választotta a direktort a feladatra. Az első kedvcsináló eléggé jóra sikerült, a történet pedig egy mexikói flórklór alapján készült, ami arról szól, hogy a 70'-es években egy anyuka meggyilkolta a saját gyerekeit, majd végzett magával is. Ám azóta kísértetként ragad el más gyerekeket is.

A főszerepben Linda Cardellini (Egy kis szívesség), Patricia Velasquez (A múmia), Raymond Cruz (Kiképzés) és Sean Patrick Thomas (Kegyetlen játékok). A forgatókönyvet pedig a viszonylag kezdő Mikki Daughtry & Tobias Iaconis (Five Feet Apart) páros írta. 
Amerikai bemutató: 2019. április 19.

curse_of_la_llorona_xlg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr514315843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása