Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Ő lesz végül a következő 007-es? Így fest Idris Elba a Hobbs & Shaw-ban. Giacchino szerzi ismét a Pókember zenéjét. Bővült és csúszik a Halál a Níluson. Készül az új Tökéletes katona.

2018. október 16. - csak Porter

260b74c17a741b04a23af40894fb602f.jpg

Jelenleg a 32 éves Richard Madden (Trónok harca) az első számú kiszemelje Barbara Broccolinak, a James Bond-filmek producerének a következő 007-es szerepére.

elba-fast-spinoff.jpg

Dwayne Johnson jóvoltából újabb kép érkezett az éppen forgó Halálos iramban spin-offról, a Hobbs & Shaw-ból, amin épp a film főgonosza, Idris Elba feszít.

maxresdefault_1_23.jpg

A Disney bejelentette, hogy az éppen most forgó Spider-Man: Far from Home zenéjét ismételten Michael Giacchino fogja szerezni.

t-armie-hammer-interview.jpg

Armie Hammer (Szólíts a neveden!) és Tom Bateman (Gyilkosság az Orient Expresszen) is csatlakozott Gal Gadot és Kenneth Branagh mellé a Halál a Níluson című Poirot-filmhez, valamint majdnem egy évvel elcsúsztatták a premiert, így jövő decembere helyett csak 2020. októberében láthatjuk.

universal-soldiers.jpg

Richard Wenk (A védelmező) forgatókönyvíró épp egy Tökéletes katona újragondoláson dolgozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6414304887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása