Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Jövőre foroghat a Z világháború 2. Remek nevek Rian Johnson új filmjében. Megvan a Rambo 5 címe és a Fekete Párduc 2 író-rendezője. Oscar-jelölt színésznő a Birds of Prey-ben.

2018. október 12. - csak Porter

world-war-z-brad-pitt-wallpaper.jpg

A producerek megerősítették, hogy David Kelly (Utópia) írja a Z világháború második részének forgatókönyvét és legelőbb jövő nyáron kezdhetik meg a forgatást Brad Pitt-tel a főszerepben és David Fincherrel a rendezői székben.

michael-shannon-gq.jpg

Daniel Craig és Chris Evans után Michael Shannon (A víz érintése, Fahrenheit 451) is csatlakozott Rian Johnson krimijéhez, a Knives out-hoz.

rambo-stallone.jpg

Bejelentették a jövőre érkező (elvileg utolsó) Rambo-film címét, ami a Rambo: Last Blood nevet fogja viselni, ezzel szépen keretbe foglalva a Rambo: First Blood-dal induló franchiset. 

blackpanther5a54455f29f25.jpg

A Disney megerősítette, hogy az első Fekete Párduc-ot is író-rendező, Ryan Coogler visszatér a második részre is.

rosie-perez-today-180315-tease_d26ce9f389d206ba7a694a74db427808.jpg

Az Oscar-jelölt Rosie Perez (Félelem nélkül) is csatlakozott a Birds of Prey szereplőgárdájához. Ő fogja alakítani Renee Montroya-t, a gothemi nyomozónőt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7614297305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása