Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Egyre erősebb a Top Gun 2 színészgárdája. Hans Zimmer újra szuperhősfilmben. Oscar Isaac a The Batman-ben? Újabb ismerős arc a Star Wars IX-ben. Nicole Kidman, a meggyötört.

2018. augusztus 27. - csak Porter

066c5601992585d7ff2e2b7ee703cacb_top-gun-movies-pinterest-top-gun-drawing_1678-1088.png

Egyre ütősebb szereplőgárdája lesz a Top Gun: Maverick-nek. Az eddigi Tom Cruise - Val Kilmer - Miles Teller hármashoz hivatalosan is aláírt Jennifer Conelly, de a napokban Ed Harris, Jon Hamm, Lewis Pullman (Hívatlanok 2: Éjjeli préda) és Glen Powell (A számolás joga) is csatlakozott. 

669252520_0.jpg

Hans Zimmer visszatér a képregényfilmekhez, és ő fogja szerezni mind a Wonder Woman 1984, mind az X-Men: Sötét Főnix zenéjét.

oscar_isaac.jpg

A Warner Bros. stúdió Oscar Isaac-kel kezdett el tárgyalni a The Batman egy esetleges szerepével kapcsolatban.

dominicmonaghanbanner.jpg

J.J. Abrams újabb régebbi színészét rakta bele az éppen forgó Star Wars Episode IX-be. Ezúttal Dominic Monaghan a szerencsés, akit a Lost - Eltűntek-ből, valamint A Gyűrűk ura-trilógiából ismerhetünk.

kidman-destroyer-first-look-700x467_hjqv.jpg

Jött egy kép Karyn Kusama (A meghívás) következő filmjéből, a Destroyed-ből, amin a durván leharcolt Nicole Kidman látható, aki egy múltja által kísértett rendőrnőt fog alakítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr314201213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása