Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Rendezőt kapott a Rambo 5. A Mission: Impossible - Utóhatás alkotói csinálják az új Zöld Lámpás-filmet? Jack Nicholsont mégsem láthatjuk egyhamar. Wes Anderson új filmet készít. Kész az Uncharted forgatókönyve.

2018. augusztus 21. - csak Porter

673.jpg

Megtalálták a Rambo 5 rendezőjét. Azt már eddig is tudtuk, hogy Sylvester Stallone még egyszer visszatér a címszerepre, és hogy a mexikói kartellel kerül szembe, most pedig kiderült, hogy mindezt Adrien Grunberg (Börtönregény) fogja megrendezni.

710295-tom-cruise-christopher-mcquarrie-mission-impossible-reuters.jpg

A Warner Bros. stúdió nem mást, mint Tom Cruise-t szeretne meggyőzni, hogy vállalja el a két év múlva érkező Green Lantern Corps. főszerepét. Nemrég pedig Cruise folytonos alkotótársát, Christopher McQuarrie-t kezdték el megkörnyékezni a rendezői pozícióval

man-jack-nicholson-actor-and-cigar-smoke.jpg

Másfél éve adtunk hírt róla, hogy készül a Toni Erdmann amerikai verziója a Paramount stúdiótól, méghozzá Jack Nicolson és Kristen Wiig főszereplésével, azonban Nicholson végül kiszállt a projectből.

wes-anderson-01.jpg

Wes Anderson idén a Kutyák szigete című stop-motion filmmel jelentkezett, de már megvan a következő projectje is: egy musicalt fog készíteni, méghozzá a II. világháború utáni Franciaországban.

undc_screens41.png

Shawn Levy elárulta, hogy elkészült az Uncharted forgatókönyvével, aminek középpontjában a fiatal Nate fog állni, méghozzá Tom Holland alakításában.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1614193601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása