Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Családbarát Venom-film? Kivágva a Predator-filmből. Ismerős arcok a Pókember 2-ben. Dolph Lundgren a Creed II-ben. Ő lesz Dóra, a felfedező.

2018. augusztus 11. - csak Porter

40iiv79bd9f11.jpg

Ruben Fleischer, a Venom rendezője elárulta, hogy ő nagyon szeretné, hogy R-besorolású legyen a filmje, ám a Sony stúdió inkább egy erősebb PG-13-at képzel el azért, hogy később majd közös filmje legyen a Pókemberrel. Akkor ennyit a filmről?

letoltes_3.jpg

Sokáig úgy volt, hogy Edward James Olmos is szerepelni fog az ősszel bemutatásra kerülő Predator - A ragadozó-ban, ám az újravágás során végül nem került bele a kész filmbe.

fury-hill-featured.jpg

Megerősítették, hogy Samuel L. Jackson és Cobie Smulders által alakított Nick Fury és Maria Hill ügynök szerepelni fog az éppen forgó Spider-Man: Far from Home-ban.

drago_yukh.png

Megjött az első hivatalos fotó Dolph Lundgren-ről, aki 33 év után ismét Drago bőrébe fog bújni a Creed II-ben.

dora.jpg

Majdnem egy éve, hogy bejelentették a Dóra, a felfedező-filmet, most pedig megtalálták a címszereplőt hozzá, Isabela Moner (Sicario 2: A zsoldos) személyében, valamint már szemügyre is vehetjük az első hivatalos képen.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9814174731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása