Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Rebecca Ferguson is fekete ruhát ölt. Állatfarm a Netflixtől. Íme az új Stan és Pan. Michael Bay és a gyilkos podcast. Margot Robbie, mint Sharon Tate.

2018. augusztus 08. - csak Porter

rebecca-ferguson-wallpapers-27255-6075386.jpg

Rebecca Ferguson (Mission: Impossible - Utóhatás) is csatlakozott az éppen forgó Men in Black spin-off szereplőgárdájához.

4467_andy_serkis.jpg

A Netflix fogja adaptálni George Orwell Állatfarm című könyvét, méghozzá Andy Serkis-szel (Maugli) a rendezői székben. 

stan-and-ollie-1-700x468_agju.jpg

Megérkezett az első hivatalos kép a Stan & Ollie-ből, amin a két főszereplő (John C. Reilly és Steve Coogan) látható. Nálunk inkább úgy ismerjük, hogy Stan és Pan.

michael-bay_1.jpg

Michael Bay produkciós cége, a Platinum Dunes (A texasi láncfűrészes 2003), Hang nélkül) fog mozifilmet készíteni a Meet Jimmy című rövidfilmből, aminek a középpontjában egy gyilkoló podcast áll.

mv5bmzm4mje5nzqwm15bml5banbnxkftztgwndi5nzywnjm_v1.jpg

A végére pedig jöjjön egy kép Margot Robbie-ról, aki Sharon Tate-t fogja alakítani Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című filmjében.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3214162893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása