Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

II. világháborús horror J.J. Abrams-től?: Overlord-trailer

2018. július 18. - csak Porter

mv5bmjqwndgymjywn15bml5banbnxkftztgwnty5mdq5ntm_v1_sx1777_cr0_0_1777_744_al.jpg

Sokáig úgy volt, hogy az Overlord lesz a Cloverfield-univerzum negyedik filmje, ám végül J.J. Abrams producer cáfolta ezeket a híreszteléseket. De sebaj, mivel már az alapötlet is izgalmas: a II. világháború idején pár ejtőernyőst dobnak le egy titkos küldetést teljesíteni, és hamar kiderül, hogy a nácik természetfölötti kísérletezéseihez lesz köze. Mindezt egy AC/DC - Hells Bells-re vágott előzetessel reklámozva. 

A főszerepben Bokeem Woodbine (Pókember: Hazatérés), Wyatt Russell (22 Jump Street - A túlkoros osztag), Pilou Asbæk (Trónok harca) és Jovan Adepo (The Leftovers - A hátrahagyottak). A forgatókönyvet Billy Ray (Szemekbe zárt titkok remake) és Mark L. Smith (A visszatérő) írta és Julius Avery (Fenegyerek) rendezte.
Magyar bemutató: 2018. november 22.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1614121329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása