Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Jön a Deadpool 2 bővített változata. Újabb visszatérő a Star Wars IX-ben. Nicolas Cage, mint Pókember? Djimon Hounsou átpártolt a DC-hez. Csúszik az Indiana Jones 5.

2018. július 12. - csak Porter

big_startfilmru1389979.jpg

A Comic Conon mutatkozik be a Deadpool 2 "nagyobb, hosszabb és vágatlan" verziója, ami 132 perces lesz (13 perccel hosszabb, mint a mozis), így valószínűleg DvD-n és BD-n láthatjuk mi is ezt a bővített változatot.

randy_martinez_lando_calrissian.jpg

Az eredeti Lando Calrissian-t alakító Billy Dee Williams vissza fog térni a Star Wars Episode IX-ben a legendás karaktere bőrébe.

1_nxjqargp7w96tbdrvnxozw.jpeg

Nicolas Cage fogja adni a hangját az egyik Pókembernek a Pókember - Irány a Pókverzum című animációs filmben. Méghozzá a Spider Man Noir-nak, aki a 30'-as évkből származik és eléggé durva módszerei vannak.

djimon-hounsou-as-korath-in-guardians-of-the-galaxy.jpg

Djimon Hounsou is átpártol a DCEU-ba, ugyanis ő fogja alakítani a Mágust, a Shazam-ban, akitől a 14 éves főszereplő, Billy Batson a szuperképességeit kapja. 

indiana-jones-2-1395x930.jpg

Ismét eltolták az ötödik Indiana Jones-film bemutatóját, ezúttal egy évvel, így 2021 nyarán nézhetjük. Ha nézhetjük...

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr4914105821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása