Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Az első kép Tarantino új filmjéből. Gyarapodik az Az 2 színészgárdája. Nem tér vissza Terry Crews. Jöhet a 22 mérföld folytatása? Újabb nevek a Men in Black rebootba.

2018. július 05. - csak Porter

oncefull.jpg

Leonardo DiCaprio az Instagram-ján osztotta meg az első hivatalos képet a jövőre érkező Volt egyszer egy Hollywood című filmjéhez.

dhhcyt5vaaeixe9.jpg

Újabb neveket jelentettek be az Az 2-höz: a Cannes-i rendezőkedvenc, Xavier Dolan fogja alakítani Adrian Mellon-t, Will Beinbrink (Harc a szabadságért) Tom Rogan-t, Jess Weixler (Mély harapás) Bill feleségét, Teach Grant (A magas ember) pedig a felnőtt Henry Bowers-t. 

maxresdefault_109.jpg

Terry Crews (The Expendables - A feláldozhatók-trilógia) beperelte szexuális zaklatásért Sylvester Stallone ügynökét, ami miatt a franchise producere, Avi Lerner kirúgta a színészt a negyedik részből.

mark-wahlberg-mile-22.jpg

Az STX stúdió annyira bízik a Mark Wahlberg - Peter Berg páros 22 mérföld című filmjében, hogy már fel is kérte Umair Aleen-t, hogy ugorjon neki a folytatás forgatókönyvének.

liam-neeson-the-commuter.jpg

Jövőre érkezik a Men in Black-reboot, méghozzá Chris Hemsworth és Tessa Thompson főszereplésével és a napokban csatlakozott hozzájuk Liam Neeson, aki a londoni ügynökség vezetője lesz, valamint Kumail Nanjiani (Rögtönzött szerelem) és Rafe Spall (Jurassic World: Bukott birodalom) is.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1214094133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása