Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Megvan az új Pókember-film címe. David Ayer és George Clooney is új filmmel jelentkezik. Obi-Wan és a Star Wars.

2018. június 26. - csak Porter

6906.jpg

Tom Holland jóvoltából kiderült a Pókember: Hazatérés folytatásának a címe: Spider-Man: Far from Home

fury-david-ayer1.jpg

David Ayer (Harag, Suicide Sqaud - Öngyilkos osztag) legközelebb egy krimit fog készíteni, Tax Collector címmel és Shia LaBeouf-fal a főszerepben.

george-clooney-steve-bannon.jpg

George Clooney pedig egy sci-fit fog készíteni, aminek főszereplője egy instabil elmeállapotú drónspecialista lesz, a film címe pedig: Echo.

screen-shot-2016-09-06-at-11-26-50-am.png

A The Sun értesülése szerint J.J. Abrams meghívta Ewan McGregort a Star Wars Episode IX. forgatására, valószínűleg szellemként térhet vissza.

fan_ewanmcgregor_starwars_20170817.jpg

És ha már Obi-Wan Kenobi, lehet, hogy a róla szóló film nem is kerülne moziba, hanem a Disney jövőre induló streaming szolgáltatásán mutatkozna be. Valamint a rendező, Stephen Daldry már régóta kiszállt a projectből.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1214065045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása