Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Megvan a Ragyogás folytatásának főszereplője? Erősítés a Suicide Squad 2-höz. Taika Waititi, mint Hitler. John Lasseter távozik. Nő fogja szerezni a Captain Marvel zenéjét.

2018. június 18. - csak Porter

ewan-mcgregor-01.jpg

Még év elején írtunk róla, hogy adaptálják a Ragyogás című regény folytatását, az Álom doktor-t, méghozzá Mike Flanagan (Bilincsben) rendezésében. A Variety értesülései szerint pedig már a főszereplőt is megtalálták: Ewan McGregor

suicide-squad-7b4b8e30b13badcf.jpg

Ezúttal az eddig kevésbé ismert David Bar Katz és Todd Stashwick csatlakozott Gavin O'Connor-hoz, hogy besegítsenek neki a Suicide Squad - Öngyilkos osztag 2 forgatókönyvébe.

jojo-rabbit_h9dm.jpg

Íme az első hivatalos kép a Jojo Rabbit című Taika Waititi-vígjátékhoz, amiben szemügyre vehetjük, hogy fog festeni a direktor a főszereplő képzeletbeli barátjaként, aki nem mellesleg maga Hitler.

john-lasseter.jpg

A Disney stúdió az év végétől már nem szándékozik együtt dolgozni John Lasseter-rel, a #MeToo-féle szexuális zaklatásos botránya miatt. Lasseter olyan filmeket írt és rendezett a Pixar égisze alatt, mint a Toy Story - Játékháború 1-2, a Verdák 1-2, valamint az Egy bogár életé-t.

pinar_toprak_publicity_h_2018.jpg

A Captain Marvel című filmben lesz először női zeneszerző egy nagy szuperhősmozihoz, méghozzá Pinar Toprak személyében.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3014023140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása