Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Már nem szupi szuper: The LEGO Movie 2: The Second Part-teaser trailer + poszter

2018. június 07. - Nikosssz

mv5bmjkznji5njgxnl5bml5banbnxkftztgwnjq4ntu2ntm_v1_sx1777_cr0_0_1777_743_al.jpg

Jövő évben folytatódik az építőkockák cégének az eddigi legjobb animációs filmje, A LEGO-kaland. Az első rész 2014-ben debütált, és nagyon pozitív visszhangot hagyott maga után. Tavaly követte egy spin-off, amely Batmant vette górcső alá, és bár kifejezetten jól sikerült, nem hagyott akkora nyomot, mint elődje. Vajon mit sikerül kihozniuk a folytatásból? Februárban kiderül!

Az első rész hangjai (Chris Pratt, Elizabeth Banks, Alison Brie, Charlie Day, Will Arnett és Jonah Hill) ismét visszatérnek, ezúttal Channing Tatum-mal és Nick Offerman-nal kiegészülve. Az első filmet író és rendezőpáros, Phil Lord és Christopher Miller sajnos nem tért vissza, helyett Mike Mitchell (Shrek a vége, fuss el véle...) ült a direktori székbe.
Amerikai bemutató: 2018. február 8.

mv5bzmi5ytviogytmzyzmy00zdqxlthmmtmtm2ixzmiwmgjkmdy0xkeyxkfqcgdeqxvynzc4ntu3njg_v1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3214027880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása