Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Ő lesz Spawn, az ivadék. Mégsem lesz Shop stop 3.? Készül az élőszereplős A Notre Dame-i toronyőr. Forog a Demóna 2. Jövőre érkezik a LEGO-kaland 2.

2018. május 30. - csak Porter

jamie_foxx.jpg

Igaznak bizonyultak a híresztelések, a Blumhouse elnöke bejelentette, hogy Jamie Foxx fogja alakítani Spawnt, az Ivadékot.

clerks-ii-1200-1200-675-675-crop-000000.jpg

Kevin Smith elmondása szerint mégsem készül el a Shop stop 3, mivel Jeff Anderson (Randall) nem vállalta el a folytatást és rá épült volna az egész film. 

idris-elba.jpg

Idris Elbától kapunk egy A Notre Dame-i toronyőr feldolgozást, aminek nem csak a főszereplője lesz, hanem az írója és a rendezője is. Elvileg a Netflixre jön, szóval ez nem a Disney-féle előszereplős feldolgozás. 

maleficent-hd-wallpaper-1920x12001.jpg

Hivatalosan is kezdetét vette a Demóna folytatásának forgatása. Angelina Jolie, Elle Fanning, Juno Temple és Sam Riley mellé pedig Michelle Pfeiffer, Chiwetel Ejiofor és Ed Skrein csatlakozott idővel.

lego-second-part.jpg

A Warner Bros. stúdió ezzel a képpel jelentette be, hogy jövőre érkezik A LEGO kaland folytatása, aminek a címe: The LEGO Movie 2: The Second Part lesz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3614013658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása