Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Jövőre jön a Zombieland 2.? Hivatalos cím A Galaxis őrzői 3-nak és az Obi-Wan-filmnek. Ők rendezhetik a Fekete Özvegy-filmet. Remaket kap A bérgyilkos.

2018. május 24. - csak Porter

zombielandlead.jpg

Rhett Reese és Paul Wernick, a Deadpool-filmek írói egy interjúban elárulták, hogy jövőre érkezhet a lassan 10 éves filmjük, a Zombieland folytatása, méghozzá az eredeti színészgárdával (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone és Abigail Breslin). 

obiwan_007.jpg

Tavaly nyáron már kiderült, hogy a következő Star Wars spin-off Obi-Wan Kenobi-ról szólna, és most megerősítették, hogy a film címe: Obi-Wan: A Star Wars Story lesz.

guardian-of-the-galaxy-poster1.jpg

James Gunn elárulta, hogy A Galaxis őrzői 3 hivatalos címe: Guardians of the Galaxy Vol. 3. lesz.

black-widow-scarlett-johansson-10-most-skillful-spies-not-james-bond1.jpg

A Disney stúdió velük kezdett el tárgyalni a Fekete Özvegy-film rendezéséről: Deniz Gamze Ergüven (Mustang), Chloe Zhao (A rodeós), Amma Asante (Egy egyesült királyság), Maggie Betts (Novitiate) és Angela Robinson (Marston professzor és a két Wonder Woman).

maxresdefault.jpg

John Woo saját filmjét, A bérgyilkos-t fogja feldolgozni, méghozzá az Oscar-díjas Lupita Nyong'o-val (12 év rabszolgaság, Fekete Párduc) a főszerepben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr4913997042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása