Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Ők az esélyesek az Az 2 főszerepére. Ilyen hosszú lesz a Han Solo-film. Két ismerős arc a Mulan-filmben. Ő lesz az új Terminator. Elnevezték az Így neveld a sárkányodat 3-t.

2018. április 26. - csak Porter

pennywise-the-clown-it-2017-movie-4k-hp.jpg

Nyáron forgatják az Az második részét. Jessica Chastain már korábban csatlakozott a stábhoz, most pedig James McAvoy-jal és Bill Hader-rel tárgyalnak egy-egy szereppel kapcsolatban. Az előbbi alakítaná a felnőtt Bill Denbrough-t, míg utóbbi az idős Ritchie Tozier-t formálná meg.

hansolo5a7e076ec026e_0.jpg

135 perces lesz a játékideje a Solo: Egy Star Wars-történet-nek. 

jet-li.jpg

Szépen alakul az élőszereplős Mulan-film szereplőgárdája. Tavaly év végén már meglett a címszereplő, most pedig Jet Li és Donnie Yen (Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet) csatlakozott a stábhoz.

160913-agents-of-shield-news.jpg

Megtalálták a hatodik Terminator-film címszereplőjét is, Gabriel Luna személyében, akit leginkább a S.H.I.L.D. ügynökei című sorozatból ismerhetünk. Ő alakította ott Ghost Ridert, a Szellemlovast.

how-to-train-your-dragon-poster.jpg

Bejelentették a harmadik Így neveled a sárkányod-film címét: How to Train Your Dragon: The Hidden World és elvileg már jövő márciusban bemutatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr5213852756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása