Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Készül az Atomszőke 2. Film készül a Ready Player One írójának másik könyvéből is. Adam Sandler végre komoly szerepben? Hardy az öreg Capone. A Hang nélkül rendezője már új filmen dolgozik.

2018. április 23. - csak Porter

1_xulpuxaxfgpp1bumg4ar1a.png

Charlize Theron egy interjúban elmondta, hogy már készítik elő az Atomszőke folytatását és siker esetén trilógiában gondolkodnak.

armada-ernestcline-1280w-1522799563973_1280w_1.jpg

A Ready Player One sikere folytán az Universal stúdió Ernest Cline másik regényét, az Aramadá-t is adaptálni fogják. A forgatókönyvön már el is kezdett dolgozni Dan Mazeau (A titánok haragja).

2017_05_22_27335_1495437807_large.jpg

Adam Sandler Josh & Benny Safdie (Good Time) készülő új filmjében vállalt szerepet, aminek története New York gyémántnegyedében fog játszódni, a thriller címe pedig: Uncut Gem.

czqm80s0ucr01.png

Tom Hardy lelkesen posztolja új filmjéről, a Fonzo-ról a képeket. Így fog kinézni az öreg Al Caponeként.

john-krasinski-a-quiet-place-1.jpeg

John Krasinski, a Hang nélkül rendezője máris új filmen kezdett el dolgozni. Cecil Castellucci We Have Always Lived on Mars című novellájának adaptációját készíti el Life on Mars címmel. Egy marsi kolóniáról szól, ahol az egyik lakos észre veszi, hogy be tudja lélegezni a marsi levegőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9113813260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása