Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Egyre jobb nevek Joe Carnahan új filmjében. Csúszik az Új Mutánsok és a Sötét Főnix. Megvan a Wonder Woman 2 férfi főszereplője. John Boyega Marvel-filmben? Forog a Creed 2.

2018. április 06. - csak Porter

naomi_watts_is_loreal_nagykovet_lett.jpg

A Boss Level című Joe Carnahan filmhez próbálják meg megszerezni Naomi Watts-t a női főszerepre, az eddigi Mel Gibson - Frank Grillo páros mellé.

new-mutants-2-karma-and-warlock.jpg

Újból eltolta a The New Mutants premierjét (új időpont: 2019. augusztus 19.) a Fox stúdió, valamint a The Dark Pheonix is átcsúszott jövőre (új időpont: 2019. február 14.).

wbb56u33vbgapijxmj2rxo7jve.jpg

Pedro Pascal lesz a férfi főszereplője a Wonder Woman 2-nek. Hogy milyen karaktert fog játszani, arról viszont még nem tudni pontosat. 

la-en-mn-john-boyega-20171129-thumbnail.jpg

John Boyega (Star Wars: Az ébredő Erő, Tűzgyűrű: Lázadás) elárulta, hogy a Disney stúdió emberei felkeresték egy esetleges Marvel-karakter eljátszása miatt.

creed-2.jpg

Sylvester Stallone az instagramján jelentette be, hogy kezdetét vette a Creed 2 forgatása.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr513769582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása