Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Újraírják A holnap határa 2-t. Ők szinkronizálnak majd a Dr. Dolittle-ben. Forog a Captain Marvel és a Fonzo. Folytatják a Lánglovagokat.

2018. április 02. - csak Porter

live-die-repeat-title.jpg

Emily Blunt elárulta, hogy újabb forgatókönyv készül A holnap határa folytatásához, a Live Die Repeat and Repeat-hez, amit szintén Doug Liman ír.

dzujfwku0aat96g.jpg

Robert Downey Jr. osztott meg ezt a képet a készülő The Voyage of Doctor Dolittle című filmjével kapcsolatban, amin a hírességek látszanak, milyen karaktereket fognak szinkronizálni.

captain-marvel_2y5h.jpg

Elkezdődött a Captain Marval forgatása, Brie Larson főszereplésével, valamint kiderült, hogy Samuel L. Jackson mellett Lee Pace és Djimon Hounsou (A Galaxis őrzői) is visszatér régebbi karakterébe.

fonzopic.jpg

Kezdetét vette a Fonzo forgatása, ami apropóján Tom Hardy osztotta meg az első képet magáról, amin Al Capone bőrébe bújik.

maxresdefault_1_22.jpg

Az Universal stúdió folytatást készít az 1991-es Lánglovagok-hoz. A rendezői székbe már ki is nézték Gonzalo López-Gallegot (Apollo 18).

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr2213765506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása