Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Jövőre forog az Indy 5. Ketten csatlakoztak Tom Hardyhoz. Renée Zellweger, mint Judy Garland. Jön a Suzi és Tekergő-film. Netflixre került Ben Affleck új filmje.

2018. március 26. - csak Porter

steven-spielbergs-next-movies-e1516389501466.jpg

Steven Spielberg állítása szerint, jövő év áprilisában ugornak neki az Indiana Jones ötödik részének forgatásának. A premier rá egy évre, 2020 júliusában érkezik.

matt_dillon_0.jpg

Két újabb névvel bővült a Tom Hardy főszereplésével készülő Fonzo. Ezúttal Matt Dillon (Ütközések) és Kyle MacLachlan (Twin Peaks) csatlakozott a színészgárdához.

judyphoto.jpg

Renée Zellweger Judy Garlandot fogja alakítani a Judy című filmben, ami 1968-ban fog játszódni. 

susi-es-tekergo-slide-meselandia.jpg

A Disney stúdió a Susi és Tekergő élőszereplős változatát is el fogja készíteni, méghozzá olyan verzióban, mint anno A dzsungel könyve is volt. A rendezői székbe Charlie Bean (A LEGO Ninjago film) foglal majd helyet.

ben-affleck.jpg

A Netflixre került a Triple Frontier című film, ami a paraguayi-brazil-argentin határhármasnál történő drogcsempészésről szólna. A főszerepben Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Pedro Pascal és Garrett Hedlund. A forgatókönyvet eredetileg Mark Boal (A bombák földjén) írta.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7913754232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása