Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: A Végtelen háború lesz a leghosszabb Marvel-film. Megvan a Men in Black reboot főszereplője? Érdekes választás lehet a Zöld Lámpás rendezői székébe. Újra van rendezője A sebhelyesarcú remakenek. Nyáron forog a The Expendables 4.

2018. március 12. - csak Porter

thumb-1920-859672.png

A Bosszúállók: Végtelen háború lesz az eddigi leghosszabb Marvel-film a maga 156 percével.

26qanda-superjumbo.jpg

A Sony stúdió Chris Hemsworth-t szeretnék megszerezni a Men in Black reboot egyik főszerepére.

christopher_mcquarrie.jpg

A Warner/DC Christopher McQuarrie-t (Jack Reacher, Mision: Impossible - Titkos nemzet) szemelte ki a 2020-ban érkező Green Lantern Corps rendezői székébe.

hm5ijgmlwvasjahtgnomhzvsqq.jpg

Fél éve sínylődött rendező nélkül A sebhelyesarcú remake, és most úgy néz ki, Antoine Fuqua mégis el tudja vállalni a rendezést.

the-expendables-4.jpg

Randy Couture, a The Expendables - A feláldozhatók színésze elárulta, hogy akár augusztusban el is kezdődhet a negyedik rész forgatása. Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger elvileg nem tér vissza.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr2013730694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása