Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: 2021-ben ismét Jurassic World. Újabb rendezőt kapott a Pinocchio-film. Megírták a Star Wars Episode IX-et. Jön a Sonic-film. Paul Walkerről is készül dokumentumfilm.

2018. március 08. - csak Porter

jurassic-world-the-game.jpg

Még be sem mutatták a Jurassic World: Bukott birodalom című folytatást, az Universal stúdió már be is jelentette 2021. júniusára a Jurassic World 3-at.

8z5mumzwlupbnvsszjq8epu6r98.jpg

Nagyon sok rendezőt felemésztett már a Pinocchio-film (Paul Thomas Anderson, Ron Howard, Sam Mendes), és most itt az új kiszemelt is: Paul King (Peddington).

star-wars-episode-ix_1.png

J.J. Abrams elárulta, hogy Chris Terrióval közösen befejezték a Star Wars Episode IX. forgatókönyvét és nyáron már neki is kezdenek a forgatásnak.

sonicclassics_0.png

A Paramount stúdió fog filmet készíteni végül a Sonic the Hedgehog című játékból. A rendezést az újonc Jeff Fowler vezényli le, méghozzá Patrick Casey és Josh Miller (Agyatlan ágyasok 1-2) forgatókönyvéből. 2019. novemberében nézhetjük.

paul-walker-fast-and-furious-side.jpg

Adrian Buitenhuis rendező (I am Heath Ledger) készít dokumentumfilmet Paul Walker életéről, aminek a munkacíme egyenlőre I am Paul Walker.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1713724802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása