Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Le is forgatták a Cloverfield 4-et? Sínen a Bad Boys III.? Készül a Vaksötét 2.? Emily Blunt a Szikla oldalán. Két ismerős is a Pokemon-filmben.

2018. február 14. - csak Porter

cloverfield_0_0.jpg

Egyes híresztelések szerint már le is forgatták a Cloverfield-univerzum negyedik darabját, ami a II. világháborúban játszódik (a partra szállást megelőző napon) és néhány ejtőernyőst ledobnak az ellenséges területen, valami titkos küldetés miatt. A rendező elvileg Julius Avery (Fenegyerek).

black-directors-adil-el-arbi-and-bilall-fallah.jpg

Tavaly nyáron úgy volt, hogy mégsem lesz Bad Boys III, erre most Jerry Bruckheimer producer jelentette be, hogy Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezésében készül el a hánytatott sorsú trilógiazáró.

dont_breathe.jpg

Stephen Lang, a Vaksötét főszereplője elárulta, hogy a stúdió készíti elő a folytatást.

c_magazine_emily_blunt_1.jpg

Emily Blunt lesz a partnere Dwayne Johnsonnak a Jungle Cruise című filmjében, amit a Disney stúdió készít majd.

7azonchw5fan3jmtw7nvnqslmi.jpg

Bill Nighy és Ken Watanable is csatlakozott az eddig Detective Pikachu néven futó filmhez, ami most már egyszerűen csak Pokemon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1313667908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása