Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Megvan Mulan. Készült a Baby Driver 2. Tudjuk, ki lesz Pikachu hangja. Ő fogja rendezni A kis hableány-filmet? Megtalálták az új Mikael Blomkvistet.

2017. december 07. - csak Porter

811574_liu-yifei-beautiful-hd-wallpapers_1366x768_h.jpg

Megtalálták a címszereplőt a 2019-ben érkező élőszereplős Mulan filmre. A választott Liu Yifei lett, aki többeknek A tiltott királyság című filmből lehet ismerős, amiben Jackie Chan és Jet Li volt a főszereplő.

baby-driver-movie-contest-2.jpg

Edgar Wright elmondása szerint már egyeztet a Sony stúdióval a Nyomd, bébi, nyomd folytatásával kapcsolatban.

ryan-reynolds_nfpy.jpg

Ryan Reynolds csatlakozott a Legendary Entertainment által készítendő Detetive Pikachu-filmhez, amiben valószínűleg a főhős hangját fogja adni. 

141208-fallon-woods2-embed_fx8dr2.jpg

A Disney Rob Marshallt (Chicago, Vadregény) szeretné megszerezni az élőszereplős A kis hableány rendezői székébe. Ismét egy musicall?

maxresdefault_99.jpg

A Borg/McEnroe egyik főszereplője, Sverrir Gudnason fogja alakítani A tetovált lány folytatásában, az Ami nem öl meg-ben Mikael Blomkvistet.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr613405567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása