Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Sztárparádé lesz a következő Tarantino-film is. Újabb X-Men spin-off érkezik. Megvan a következő Batman? Ilyen hosszú lesz az új Star Wars. Ő lesz A tetovált lány ellenfele.

2017. november 21. - csak Porter

2012-celebs-topic-quentin-tarantino_1.png

Az új Quentin Tarantino-filmmel kapcsolatban kiderült, hogy az eddig pletykált Brad Pitt és Margot Robbie mellett még feltűnhet Leonardo DiCaprio és Tom Cruise is. Valamint a Warner - Sony - Paramount stúdióhármas versengett Tarantino új filmjének forgalmazásáért (mivel ő otthagyja a Weinstein Company-t) és a Sony stúdió került ki győztesen. 

movies_films_x_x-men_the_last_stand_010765_-1-.jpg

A Fox stúdió újabb X-Men spin-offot szeretne készíteni. Az X-Men: Az ellenállás vége című filmből ismerős, magát megsokszorozni képes mutánst James Franco fogja életre kelteni, a forgatókönyvön pedig már javában dolgozik Allan Heinberg (Wonder Woman). 

wap-inside-the-actors-studio-jake-gyllenhaal.jpg

Sokat lehetett hallani, hogy Ben Affleck hátat fordítana Bruce Wayne/Batman karakterének megformálásának. Egyes infromációk szerint, ha Affleck már a The Batman-ben sem szeretne részt venni, akkor Matt Reeves író-rendező Jake Gyllenhaalt szeretné megnyerni a szerepre.

star_wars_episode_viii_the_last_jedi_2017_4k-hd.jpg

Rian Johnson, a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője erősítette meg, hogy 150 perccel az eddigi leghosszabb Star Wars-filmet fogjuk kapni.

the-square.jpg

Claes Bang is csatlakozott az Ami nem öl meg-hez, ő alakítja a főgonoszt az új A tetovált lány-filmben. Banget legutóbb A négyzet című cannes-i fődíjas filmben láthattuk, aminek a főszereplője volt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr2813344217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása