Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Ők szinkronizálnak Az oroszlánkirályban. Máris bedőlt a Hugh Hefner-film? Előzményfilm George A. Romero zombiklasszikusának. Már írják a Metal Gear Solid-filmet. Gal Gadot nagy bejelentése.

2017. november 12. - csak Porter

lionking.jpg

A Disney kiadott egy képet a két év múlva érkező élőszereplős Az oroszlánkirály-hoz, amin a karakterek hangjai vannak feltűntetve. Nem mondom, ígéretes casting.

jared-leto.jpg

Brett Ratner rendező szexuális zaklatással kapcsolatos botránya miatt parkolópályára került a Hugh Hefner életéről szóló film.

dead_primary_2.jpg

Cameron Romero elárulta, hogy előzményfilmet forgat Rise of the Living Dead címmel édesapja, George A. Romero első filmjéhez, az 1968-os Az élőhalottak éjszakájá-hoz. 

metal-gear-solid-movie.jpg

Derek Connolly (Kockázatos túra, Jurassic World) fogja írni a Metal Gear Solid című játékadaptáció forgatókönyvét, aminek a rendezői székébe már bejelentették nemrég Jordan Vogt-Robertset. A páros ezelőtt a Kong: Koponya-sziget-et készítette együtt. Jó előjel!

gadot-cur.jpg

Gal Gadot, Wonder Woman megtestesítője kijelentette, hogy amennyiben a Warner Bros. stúdió újra a Brett Ratnert által irányított RatPac stúdióval készítik a Wonder Woman folytatását, akkor ő nem tér vissza címszereplőként.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr313145594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása