Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Jön a Csúcsformában 4? Luc Besson már új filmen dolgozik. Új kiszelemelt az Akira rendezésére. Mégsem készül el az új Disney mese. Megvan a női főszereplő a Hugh Hefner-filmnél?

2017. október 14. - csak Porter

rush-hour-3-comedy.jpg

Jackie Chan elárulta, hogy a napokban fognak összeülni a rendezővel és Chris Tuckerrel, hogy átbeszéljék a készülő Csúcsformában 4-et.

luc-besson-4.jpg

Luc Besson visszatér a kisebb költségvetésű filmekhez. A következő munkája egy akciófilm lesz, Anna címmel és olyan nevek fognak feltűnni benne, mint Helen Mirren és Luke Evans.

taika-waititi-01_w710_h473_2x.jpg

Már jó pár éve készül a Warner stúdiónál az Akira amerikai változata, eddig nem sok előrelépéssel. Az eddigi rendezők mellett újabb esélyes lehet, méghozzá Taika Waititi (Hétköznapi vámíprok, Thor: Ragnarök), aki elmondta, hogy ő a mangát adaptálná, eddig ismeretlen ázsiai színészekkel.

gigantic_first_look_still.jpg

A Disney stúdió úgy döntött, nem folytatja tovább a már jó pár éve készülő Gigantic című meséje készítését, ami az Égig érő paszuly történetét mesélte volna el.

margot-robbie-felismerhetetlen-770x470.jpg

A készítők Margot Robbie-t szeretnék megszerezni a készülő Hugh Hefner-film női főszerepére, ahol ismét együtt játszhatna Jared Letoval a Suicide Squad - Öngyilkos osztag után.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr2312956091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása