Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Érkezik a tavalyi rajzfilmszenzáció élőszereplős változata. Bryan Cranston az Unchartedben? Ők lesznek Charlie angyalai? Mégsem lesz Szex és New York 3. Forog a Széttörve és a Sebezhetetlen folytatása.

2017. október 03. - csak Porter

736461.png

A Paramount sútdió élőszereplős remaket készít az utóbbi évek egyik legjobb japán rajzfilmjéhez, a 2016-ban készült Kimi no na wa. (Your Name)-hez, amiben a főszereplők rájönnek, hogy egymás testébe tudnak bújni. J.J. Abrams lesz a producer, a forgatókönyvet pedig Eric Heisserer (Érkezés) írja.

la-et-mg-bryan-cranston-donald-trump-canada-20161101.jpg

Nagy eséllyel Bryan Cranston is szerepet vállal az Uncharted-filmben. Valószínűleg a főhős ellenlábasát fogja alakítani.

hbz-kristen-stewart-lupita-nyongo-index-1506704215.jpg

A Sony stúdiónál Kristen Stewart és Lupita Nyong'o (12 év rabszolgaság) neve merült fel a készülő Charlie angyalai reboot kapcsán.

kim-cattrall.jpg

Kim Cattrall egyéni kívánságai miatt (Samantha) végül a Warner stúdió úgy döntött, hogy mégsem fog elkészülni a Szex és New York mozifilmek harmadik része.

david-dunn-unbreakable-bruce-willis.jpg

Elkezdődött a Glass forgatása, ami a Sebezhetetlen és a Széttörve folytatása lesz, ami 2019-ben érkezik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1812900078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása