Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Indiana Jones fia nem tér vissza. Ismerős arc csatlakozott a Han Solo-filmhez. A Sony újabb képregényfimet tervez. Véget ért a Sunset forgatása. Kétséges A Karib-tenger kalózai folytatása.

2017. szeptember 06. - csak Porter

shia-labeouf-steven-spielberg-indiana-jones_2.jpg

David Koepp, a 2019-ben érkező ötödik Indiana Jones-kaland írója megerősítette, hogy a címszereplő fia, azaz Mutt Williams nem tér vissza a folytatásra, így az őt megformáló Shia LaBeouf sem.

paul-bettany.jpg

Még mindig szolgál meglepetésekkel a Han Solo-project. Nemrég Michael K. Williams jelenetei kötöttek ki a vágószobában, most pedig kiderült, hogy Paul Bettany csatlakozott a stábhoz. Ron Howard rendező az Egy csodálatos elme és A Da Vinci-kód után harmadik alkalommal dolgozik együtt a színésszel. 

zz6f6cf7fc.jpg

A Sony Nightwatch-filmet szeretne készíteni. Ez lenne a harmadik Pókember nélküli filmje a stúdiónak, a direktori székbe pedig Spike Lee-t (Malcolm X, Az utolsó éjjel, Oldboy remake) szeretnék megszerezni.

17522784_1056132_18245fdfb4ad38299491d550fa1a06f1_wm.jpg

Szeptember 2-án véget ért Nemes Jeles László (Saul fia) második filmjének, a Sunset-nek a forgatása. A filmet várhatóan jövő nyáron fogják bemutatni.

3dvkg54lqybdh8rnylxecf4mbpw.jpg

Jerry Bruckheimer producer elmondta, hogy még kétséges, hogy elkészüljön a hatodik A Karib-tenger kalózai-film, mivel A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja nagyon drága volt és majd csak a DvD-eladásoktól függ, hogy nyereséges lesz-e a kalózos kaland vagy sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1212803094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása