Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Több, mint két órás lesz az Az. Új író dolgozik a Star Wars Episode IX-n. Akiva Goldsman nem ír több Transformerst. Megvan az új Zordon bá? Új címet kapott az Életrevalók remakeje.

2017. augusztus 12. - csak Porter

it.jpg

Hivatalossá vált a szeptemberben érkező Az játékideje, ami a szokottnál jóval hosszabb lesz: egészen pontosan 135 perc. Plusz egy új képet is kiadott az Empire magazin.

2017_21_jack_thorne.jpg

A Disney egy újabb írót, Jack Thorne-t (Hosszú út lefelé, Majd úrja lesz nyár) vett fel, hogy pofozza ki a Derek Connolly (Jurassic World) által jegyzett Star Wars Episode IX. forgatókönyvét.

maxresdefault_1_17.jpg

Akiva Goldsman (Az 5. hullám, Körök, Transformers: Az utolsó lovag) elárulta, hogy továbbá nem vesz részt az elkövetkező Transformers-filmek megírásában. 

chiwetel-ejiofor-scar-lion-king.jpg

Kacsának látszik az a hír, hogy a Disney stúdió Hugh Jackmannel tárgyal, hogy vállalja el Zodron karakterének szinkronhangját a készülő Az oroszlánkirályban. Helyette Chiwetel Ejiofort nézte ki az egeres cég. 

mv5by2rlm2u5ntetntbhyy00ywy3lwjkzwqtmmqzmje5nmizmjkzxkeyxkfqcgdeqxvyntgymzy3nji_v1.jpg

Átnevezték az Életrevalók amerikai változatának címét, így Intouchables helyett The Upside lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6312658977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása