Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Készül az új Van Helsing-film. Írják a Creed 2-t. Két év múlva jön az új Bond-film, ők az esélyesek a rendezői székbe. Átírák az Aladdin-film forgatókönyvét. Mégsem Amy Schumer lesz Barbie.

2017. augusztus 03. - csak Porter

coswfd.jpg

Az Universal stúdiónál tervben van egy újabb Van Helsing-film, ami már a Dark Universe része lenne, és a címszerepre Channing Tatumot nézték ki.

creed2.jpg

Sylvester Stallone elmondta, hogy már javában dolgozik a Creed folytatásának forgatókönyvén. Ezúttal egyedül, mivel Ryan Coogler a Fekete Párduc utómunkálatával van elfoglalva.

bond.jpg

Az MGM megerősítette, hogy a következő James Bond-kaland 2019. novemberében érkezik a mozikban. Elvileg Daniel Craiggel a főszerepben és már az esélyes rendezők is kiderültek: Denis Villeneuve (Érkezés, Szárnyas fejvadász 2049), Yann Demange ('71), és David Mackenzie (A préri urai).

main.jpg

Átírják a Guy Ritchie által rendezendő, élőszereplős Aladdin forgatókönyvét. John August (Nagy hal, A halott mennyasszony) első változatát írja most át Vanessa Taylor (A beavatott). 

2381-anne-hathaway-widescreen.jpg

Amy Schumer végül otthagyta a készülő élőszereplős Barbie-film főszerepét. A Sony stúdió a helyére Anne Hathaway-t szeretné megszerezni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3312716452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása