Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Ő rendezheti a Suicide Squad 2-t. Zeneszerző váltás Spielberg filmjénél. Jöhet a Rianbow Six-mozifilm? Nem lesz blockbuster az Űrdongó-film. Aubrey Plaza, mint Macskanő?

2017. augusztus 01. - csak Porter

non-stop-jaume-collet-serra.jpg

Egyes források szerint Jaume Collet-Serra (Az árva, Éjszakai hajsza, A zátony) a legesélyesebb arra, hogy megrendezze a Suicide Squad - Öngyilkos osztag folytatását.

alan-silvestri-at-event-of-back-to-the-future-1985-large-picture_1.jpg

Mivel Steven Spielberg még mindig rohamtempóban dolgozik és a jövő évben két filmje is bemutatásra kerül, így a Ready Player One filmzenéjét nem Spielberg folytonos alkotópárja, John Williams fogja szerezni, hanem Alan Silvestri (Vissza a jövőbe, Forrest Gump).

tom-clancys-rainbow-six-siege-listing-thumb-ps4-us-19may15.png

A Paramount stúdió mozifilmet tervez a Rainbow Six nevű könyvekből és számítógépes játékokból. A forgatókönyvet a Josh Appelbaum - Andre Nemec-írópáros (Mission: Impossible - Titkos nemzet) már meg is írta. A főszerepre pedig Ryan Reynoldsszal kezdtek el tárgyalni.

transformers_3_bumblebee-wide_1.jpg

Elvileg eléggé visszafogott budgetből fog gazdálkodni az Űrdongó-film, ami szám szerint kb. 70 millió dollárt jelent. Viszonyításképpen a Transfomers: Az utolsó lovag 217 millióba került.

aubrey-plaza-catwoman.jpg

Aubrey Plaza elárulta egy interjúban, hogy szívesen eljátszaná Macskanő szerepét a készülő Gotham City Sirens mozifilmben.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr2212707504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása