Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: X-Men, mint horrorfilm? Ők esélyesek az Universal horrorjainak címszerepére. Megvan az Űrdongó-film főszereplőnője. Ő lesz Pingvin? Befejezték Terry Gilliam filmjének forgatását.

2017. június 12. - csak Porter

magik-and-the-x-men-new-mutants.jpg

Az X-Men: The New Mutants író-rendezője, Josh Boone elárulta egy interjúban, hogy a készülő új X-Men film egy kőkemény horrorfilm lesz. 

maxresdefault_81.jpg

Angelina Jolie és Dwayne Johnson az Universal stúdiója kiszemeltjei a Frankenstein mennyasszonya és a Farkasember karaktereinek megszemélyesítésére a Dark Universebe. 

hailee.jpg

Hailee Steinfeld (A félszemű, Egy magányos tinmédzser) írt alá az Űrdongó-film főszerepére. A film elvileg a 80'-as években fog játszódni. 

josh-gad-asthe-penguindefault1-15.jpg

Josh Gad (Bérhaverok, A szépség és a szörnyeteg) írt ki a Tweeterjére, hogy nagy valószínűséggel ő fogja alakítani Pingvint a készülő The Batmanben. A producerekkel már találkozott is.

lost-in-la-mancha.jpg

Terry Gilliamnek (Monthy Python, Félelem és reszketés Las Vegasban) végül sikerült leforgatnia 17 év megpróbáltatás után szerelemprojectét, a The Man Who Killed Don Quixotet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr4112536687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása