Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Folytatódik Tom Crusie sci-fije. Visszavonul David Lynch. Két feltörekvő fiatal az új X-Men-filmben. Jimmy Kimmel újra oscarozik. Johnny Depp lesz McAfee.

2017. május 19. - csak Porter

2014-07-10-edgeoftomorrowmovie2014.jpg

Doug Liman elárulta, hogy már készítik elő A holnap határa folytatását, aminek a címe Live Die Repeat and Repeat lesz.

lynch-movie-influence_8f31.jpg

David Lynch - aki olyan filmeket írt és rendezett, mint a Radírfej, Kék bársony, vagy a Mullholland Drive - A sötétség útja - egy interjú során elmondta, hogy jelen állás szerint a 2006-ban készült Inland Empire volt az utolsó film, amit elkészített.

maisie-williams-and-anya-taylor-joy-new-mutants.jpg

Két feltörekvő színésznő csatlakozott a jövő áprilisban érkező X-Men: The New Mutants szereplőgárdájához. Az egyikük Anya Taylor-Joy (The VVitch - A boszorkány, Széttörve), aki egy Magik nevű varázsló mutánst alakít, a másikuk pedig Maisie Williams (Trónok harca), aki Wolfsbanet játssza majd. Ő farkassá tud válni. 

1600x640-q90_fe480656bc9b7b6631bf82ccaf3f5c92.jpg

Jövőre is Jimmy Kimmel fogja vezeti az Oscar-gálát, ami 2018. máricus 4-én lesz.

bp2lnujmynfjgoczpbtx.jpg

Johnny Depp fogja alakítani John McAfeet A King of the Jungle című fekete humorú filmben, ami McAfee életét mesélné el, aki miután milliomos lett a számítógépes vírusirtója kapcsán, elvonult a dzsungelbe és ott egy külön birodalmat alakított ki. A filmet a Glenn Ficarra - John Requa (Őrült, dilis, szerelem., Focus - A látszat csal) páros rendezi. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr2612491157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása