Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Újabb kép az Azból. Még idén forog a Valami Amerika 3. Michael Shannon, mint Cable? Jön az új Doctor Dolittle. Forog a Szupercella folytatása.

2017. március 31. - csak Porter

pennyw-csat.jpg

Az Empire magazin jóvoltából ismételten szemügyre vehetjük az idén érkező Az című horrorfilm gonoszát. 

022.jpg

Még idén elkezdik forgatni a Valami Amerika harmadik részét. A Filmalap 480 millió forintot szavazott meg a folytatásnak, amit ismét Herendi Gábor rendezi, a forgatókönyvért pedig Divinyi Rékával felelnek. Visszatér Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Oroszlán Szonja, Ónodi Eszter, Csuja Imre, Tompos Kátya, Thuróczy Szabolcs, Faragó András, akikhez lehetséges, hogy Stohl András, Nagy Ervin, Ganxsta Zolee, Pokorni Lia és Scherer Péter is csatlakozik.

o-michael-shannon-man-of-steel-facebook.jpg

Még egy színész esélyes Cable szerepére a Deadpool 2-ben: Michael Shannon. A szerződtetéstől csupán az választja el, hogy össze tudják-e egyeztetni a forgatás időpontját egy másik filmje dátumával. 

44595_41.jpg

Újra filmre viszik Dr. Dolittle történetét, The Voyage of Doctor Dolittle címen. Ezúttal az állatokkal kommunikáló orvost Robert Downey Jr. játssza, a rendező Stephen Gaghan (Arany) és inkább egy komolyabb hangvételű film lenne.

escape-plan-1-1024x768.jpg

Elkezdődött az Escape Plan 2: Hades forgatása, a Szupercella folytatása. A főszerepben ismét visszatér Sylvester Stallone és 50 Cent, Dave Bautista és Jamie Kinggel kiegészülve. Schwarzenegger valószínűleg nem tér vissza.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9212379393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása