Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Két szépség is versenyez Lisbeth Salanderért. R-besorolású X-Force. Durva lesz a Spawn-film. Robin Hood-film Robin Hood nélkül. Emily Blunt, mint Mary Poppins.

2017. március 28. - csak Porter

noomi-rapace-lisbeth-salander-tattoo-wallpaper-4.jpg

Scarlett Johansson és Natalie Portman is esélyes Lisbeth Salander szerepére az Ami nem öl meg című krimiben.

uncanny-x-force-comics-wallpaper.jpg

 

Simon Kimberg, az X-Men-filmek producere megerősítette, hogy a készülő X-Force-film R-besorolású lesz.

spawn_1.jpg

Todd McFarlane, a Spawn - Az ivadék című képregények atyja elárulta, hogy kész van a mozifilm forgatókönyvével és még durvább lesz, mint a Logan

margot-robbie-marian.jpg

A Sony stúdió is tervez egy Robin Hood-filmet, csak ők Robin Hood nélkül. A történet középpontjában Lady Marian állna, aki Robin halála után tovább vezetné az erdőlakókat, ami további rablásokat és fosztogatásokat jelentene. Marian szerepére Margot Robbiet akarja a stúdió. 

mary-poppins-returns-fp.jpg

Jött egy hivatalos kép a Mary Poppins Returnsből, amin Emily Bluntot vehetjük szemügyre, aki ugye a címszereplőt fogja alakítani. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr5712379361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása