Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Ridley Scott nem csak Alient rendez. Megvan, ki írja a Suicide Squad 2-t. Újraírják a The Batmant. Remakelik Az eltánés sorrendjébent. A Logan rendezője Don Winslowot adaptál.

2017. március 22. - csak Porter

170317-john-paul-getty.jpg

Ridley Scott filmet tervez All the Money in the World címmel a John Paul Getty III emberrablásról, ahol egy olajmágnás fiát rabolják el, de addig senki nem veszi komolyan az ügyet, amíg az elkövetők el nem küldik a fiú hajtincsét és az egyik fülét. Az olajmágnás szerepére Jack Nicholsont nézték ki, a feleségének pedig Natalie Portman akarják megszerezni.

483278189.jpg

A Warner stúdió Adam Cozad forgatókönyvírót (Jack Ryan: Árnyékügynök, Tarzan legendája) kérte fel, hogy első ízbe vesse papírra a Suicide Squad - Öngyilkos osztag 2 forgatókönyvét. 

batman_0_0.jpg

Elhalasztják egy évvel a The Batman bemutatóját, és a Ben Affleck, Geoff Johns és Chris Terrio által írt forgatókönyvet teljesen kukázzák és írnak egy újat.

20605_19_screenshot.jpg

Amerikai remake készül Az eltűnés sorrendjében című norvég, svéd krimivígjátékból Liam Neeson főszereplésével.

maxresdefault_76.jpg

A Fox stúdió James Mangoldot szeretné rendezőnek a nemsokára megjelenő The Force című Don Winslow-könyv adaptációjának. Winslow fantasztikus könyve alapján készült ugye a kevésbé jól sikerült Vadállatok is.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8712357841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása