Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Rendezőt kapott a Démonok között spinoffja. Alakul a Godzilla 2 szereplőgárdája. A Kubo és a varázshúrok után Transformers. Soderbergh újra rablós filmet készít. Terence Malick II. világháborús filmet rendez.

2017. március 03. - csak Porter

maxresdefault_74.jpg

Corin Hardy (The Haollow) forgja rendezni a Démonok között 2 spinoffját, a The Nunt, ami a filmben megismert apácáról szólna.  

217.jpg

Vera Farmiga (Démonok között) is csatlakozott a Godzilla: King of Monstershez, amiben a Stranger Thingsből ismert Millie Bobby Brown édesanyját, és Kyle Chandler karakterének feleségét fogja alakítani.

transformers_3_bumblebee-wide.jpg

A Kubo és a varázshúrok rendezője, Travis Knight fogja rendezni az Űrdongóról szóló Transformers spinoffot. 

loganlucky.jpg

Steven Soderbergh, az Ocean's-trilógia után újra rablós filmet rendez, ezúttal Daniel Craig, Channing Tatum, Adam Driver, Katherine Waterston, Sebastian Stan, Kate Holmes, Hilray Swank és Seth MacFarlane főszereplésével. Ebből adtak ki egy hivatalos képet. A címe: Lucky Logan. 

1st-image-radegund.jpg

Megérkezett az első hivatalos kép Terence Malick Radegund című II. világháborús filmjéből is. A történet egy Franz Jägerstätter nevezetű osztrák férfiról szól, aki lelkiismereti okokra hivatkozva megtagadta a nácikhoz való csatlakozását, amiért halálraítélték. Jägerstättert August Diehl (Becstelen Brigantyk) alakítja.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8312146565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása