Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Mel Gibson rendezheti a Suicide Squad - Öngyilkos osztag 2-t

2017. február 17. - csak Porter

mel-gibson.jpg

Már eddig is csupa meglepetéshír érkezett a Warner Bros. stúdió háza tájáról (nem a jó értelemben), és most érkezett egy újabb. Mel Gibson már jó párszor kifejtettek, hogy nem szívleli túlságosan a képregényfilmeket (a Batman v Supermant egy kalap sz*rnak tartja, a Marvel-filmeket pedig hiteltelenül erőszakosnak), ám most érkezett a hír, miszerint a Warner tárgyalásokat folytat Gibsonnal, hogy rendezze meg nekik a Suicide Squad folytatását. 

Eredetileg David Ayer rendezte volna a folytatást is, ám ő most az Öngyilkos osztag spinoffját készíti, a női gonoszokból álló Gotham City Sirenst, és a stúdió nem akar addig várni. Persze Gibson mellett esélyes még a posztra Daniel Espinosa (Védhetetlen), Jonathan Levine (50/50, Eleven testek) és Ruben Fleischer (Zombieland) is.

suicide-squad_1.jpg

A fegyvertelen katona után azért szívesen megnéznénk egy ultraerőszakos képregényfilmet Mel Gibsontól...

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8912267982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása