Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Befejezték az Avatar folytatások forgatókönyvét. Forog a Han Solo és a Fekete Párduc-film. Alakul a Splinter Cell-mozifilm. Piece Brosnan vs. Deadpool? Folytatódik a Széttörve.

2017. február 15. - csak Porter

avatar.jpg

James Cameron befejezte az Avatar-filmek forgatókönyvét és már javában tartanak a forgatási előkészületek. Augusztus környékén indul a forgatás. 

black-panther-hd-wallpaper.jpg

Elkezdődött a Han Solo-film és a Fekete Párduc forgatása. 

splinter_cell_blacklist_05.jpg

Basil Iwanyk, Splinter Cell-mozifilm producere elmondta, hogy elkészültek a forgatókönyvvel, amivel meg is keresik a már régen kiszemelt főszereplőt, Tom Hardyt.

1052740-a.jpg

Lehetséges, hogy mégsem Stephen Lang, Ron Perlman vagy Kyle Chandler fogja alakítani Kábelt a Deadpool 2-ben. Reynoldsék Pierce Brosnannel is találkoztak. 

split-4_1.jpg

M. Night Shyamalan a Twitterén közölte, hogy 11 oldal megvan az új filmje forgatókönyvéből, ami nagy valószínűséggel a Széttörve folytatása lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9212263058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása