Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Patrcik Wilson Aquaman ellen. Új címet kapott a Tűzgyűrű és a Godzilla folytatása. Megvan, kit rabolnak ki Sandra Bullockék. Tudjuk, ki vezeti az Oscar-gálát.

2017. január 05. - csak Porter

cjd-10422r.jpg

Patrick Wilson is csatlakozott a James Wan által rendezendő Aquamanba. Ocean Mastert fogja alakítani, aki Aquaman testvére, majd későbbi ellenfele. Wilson és Wannak ez lesz az ötödik közös filmje az Insidious, az Insidious: A gonosz háza és a Démonok között két része után.

7fabc486a8ccf439f037703d8603a668.jpg

Új címet kapott a Tűzgyűrű folytatása, ami immár nem a Pacific Rim: Maelstrom, hanem a Pacific Rim: Uprising nevet fogja viselni.

godzilla-movie-review_1.jpg

A Legendary stúdió egy másik blockbusterének is nevet adott, méghozzá a 2014-es Godzilla második részének, amire ezután Godzilla: King of Monsters címen lehet hivatkozni. A bemutatója: 2019. március 22.

damian-lewis-8.jpg

Damian Lewis lesz a főgonosz a női szereplős Ocean's Eightben, aki a Sandra Bullock által alakította karakter exét fogja alakítani.

jimmy_kimmel_live.jpg

Megvan az idei Oscar-gála műsorvezetője, aki nem más, mint Jimmy Kimmel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1812091971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása